Garneles ar laima sviestu Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: Iesaka «Dansukker»
Vērtējums:

Nepieciešams (4 porcijām):

  • 24–48 nolobītas garneles (atkarībā no to lieluma),
  • 8 kociņi.

Garšvielu sviests:

  • 150 g nesālīta sviesta,
  • 50 ml sausā baltvīna,
  • 1 laima sula un miziņa,
  • 1 tējkarote «Dansukker» brūnā cukura,
  • 1 ēdamkarote rīvēta dzeltenā sīpola.

Dekorēšanai:

  • laima auglis,
  • pētersīļi vai koriandrs.

Gatavošana:

1

Izmantojot elektrisko putotāju, pagatavo garšvielu sviesta masu, sajaucot sviestu, vīnu, laima sulu, brūno cukuru un sīpolu.

2

Garneles uzdur uz kociņiem, apsmērē ar garšvielu sviestu un uz 1 stundu ievieto ledusskapī. Pēc tam tās grilē uz grila 1 minūti no katras puses.

3

Iesmiņus ar garnelēm kārto siltā traukā kopā ar atlikušo garšvielu sviestu, laima daiviņām un pētersīļiem vai koriandru. Ieteicams ēst siltas.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Zivju