Garneles ar laima sviestu Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: Iesaka «Dansukker»
Vērtējums:

Nepieciešams (4 porcijām):

  • 24–48 nolobītas garneles (atkarībā no to lieluma),
  • 8 kociņi.

Garšvielu sviests:

  • 150 g nesālīta sviesta,
  • 50 ml sausā baltvīna,
  • 1 laima sula un miziņa,
  • 1 tējkarote «Dansukker» brūnā cukura,
  • 1 ēdamkarote rīvēta dzeltenā sīpola.

Dekorēšanai:

  • laima auglis,
  • pētersīļi vai koriandrs.

Gatavošana:

1

Izmantojot elektrisko putotāju, pagatavo garšvielu sviesta masu, sajaucot sviestu, vīnu, laima sulu, brūno cukuru un sīpolu.

2

Garneles uzdur uz kociņiem, apsmērē ar garšvielu sviestu un uz 1 stundu ievieto ledusskapī. Pēc tam tās grilē uz grila 1 minūti no katras puses.

3

Iesmiņus ar garnelēm kārto siltā traukā kopā ar atlikušo garšvielu sviestu, laima daiviņām un pētersīļiem vai koriandru. Ieteicams ēst siltas.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Zivju

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...