Nepieciešams:
Pasniegšanai:
Sagriež kubiņos ananasu (ja izmanto konservētu, tad notecina no konservu šķidruma), papriku un sīpolu, sakapā ķiplokus, nomizo un sarīvē ingveru. Samaisa sāli ar Kajennas pipariem.
Sagriež kubiņos ananasu (ja izmanto konservētu, tad notecina no konservu šķidruma), papriku un sīpolu, sakapā ķiplokus, nomizo un sarīvē ingveru. Samaisa sāli ar Kajennas pipariem.
Pannā sakarsē sviestu, tajā apcep sīpolus, tad pārkaisa ar miltiem, sāls un piparu maisījumu, visu kādu brīdi pacep, intensīvi maisot. Pievieno tomātus ar visu sulu, papriku, ananasus, ingveru, ķiplokus, apmaisa, uzvāra un tad uz mazas uguns 4–5 minūtes pasautē. Pieliek garneles, sautē vēl 1–2 minūtes.
Pasniedz ar vārītiem rīsiem, pārkaisot ar sasmalcinātiem lociņiem.