Garšvielu marinādē ceptas ribiņas Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • ap 2 kg ribiņu.

Marinādei:

  • 60 ml citrona sulas,
  • 60 ml sojas mērces,
  • 2–3 ēdamkarotes medus,
  • 2–3 tējkarotes sarīvētas ingvera saknes,
  • sāls, pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Pagatavo marinādi, sajaucot kopā visas sastāvdaļas.

2

Ribiņas noskalo, nosusina, novieto uz cepamās plāts un apziež ar pusi marinādes. Cep 180 °C temperatūrā 40–50 minūtes

3

Tad ribiņas apziež ar atlikušo marinādi un cep vēl 30 minūtes. Pasniedz ar kartupeļiem un svaigiem salātiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni, Marinējam gaļu

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...