Garšvielu marinādē ceptas ribiņas Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • ap 2 kg ribiņu.

Marinādei:

  • 60 ml citrona sulas,
  • 60 ml sojas mērces,
  • 2–3 ēdamkarotes medus,
  • 2–3 tējkarotes sarīvētas ingvera saknes,
  • sāls, pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Pagatavo marinādi, sajaucot kopā visas sastāvdaļas.

2

Ribiņas noskalo, nosusina, novieto uz cepamās plāts un apziež ar pusi marinādes. Cep 180 °C temperatūrā 40–50 minūtes

3

Tad ribiņas apziež ar atlikušo marinādi un cep vēl 30 minūtes. Pasniedz ar kartupeļiem un svaigiem salātiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni, Marinējam gaļu