Oscar's Fish menca marinēta spinātos
Nepieciešams:
300 g Oscar's Fish mencas filejas...
Nepieciešams:
Piedevām:
Dilles nomazgā, nosusina un atdala no kātiem. Jaunos kartupeļus liek vārošā ūdenī kopā ar sāli un diļļu kātiem un vāra, līdz gatavi.
Zivi iesmērē ar sāli un pipariem un liek uz grila restēm, kas iesmērētas ar eļļu. Grilē apmēram 5 minūtes, tad apgriež (ja izvēlēta vesela zivs, tad grilē apmēram 10 minūtes no vienas puses). Tā dara divas reizes no katras puses, līdz āda paliek kraukšķīga.
Kamēr zivs cepas, pagatavo mērci – traukā samaisa majonēzi ar jogurtu, pievieno sasmalcinātas dilles un kaperus, visu samaisa.
Kad zivs gatava, to liek uz šķīvja, pievieno novārītos kartupeļus un pasniedz ar diļļu mērci. Dekorē ar citrona daiviņām.