Grilētas jēra ribiņas Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 600 g jēra ribiņu,
  • 1 paciņa «Santa Maria» BBQ ķiploku marinādes,
  • 1 tējkarote kaltēta timiāna,
  • pus tējkarote kaltēta rozmarīna,
  • sāls un malti melnie pipari.

Gatavošana:

1

Ribiņas sadala porciju gabalos, ieliek plastikāta maisiņā, pārkaisa ar timiānu un rozmarīnu, pārlej ar marinādi. Tad maisiņu ievieto bļodā un vismaz un 1 stundu novieto ledusskapī.

2

Iemarinētās ribiņas novieto uz grila, to aizver un grilē apmēram 20−25 minūtes, vienreiz apgrozot.

3

Pasniedz ar piemērotu mērci, vārītiem vai ceptiem kartupeļiem un dārzeņiem pēc izvēles.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni