
Vistu pusspārniņi ar medu un sinepēm 
Šajā ēdienā apvienojas sāļais un saldais, tas...
Nepieciešams:
Marinādei:
Garneļu astes atkausē, izņemot no saldētavas un atstājot uz nakti ledusskapī.
Pagatavo marinādi, sajaucot eļļu ar citronu sulu un iejaucot tajā nedaudz čili pulvera vai pastas.
Garneļu astes ar visu čaulu ievieto bļodā, pārlej ar marinādi, pāris reizes apgroza, lai marināde pilnībā apņemtu šīs jūras veltes un tad atstāj, lai vismaz pusstundu marinējas.
Iemarinētās garneļu astes uzdur uz koka iesmiņiem, kurus novieto cepamajā pannā, kas izklāta ar cepamo papīru. Grilē 2–3 minūtes no katras puses.
Ja vēlas, pirms pasniegšanas no garnelēm var noņemt čaulas. Pārkaisa ar pavisam nedaudz sasmalcinātām dillēm un, ja vēlas, ar sāli.