Grilēti zaļie sparģeļi prošuto mētelītī Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • sparģeļi,
  • olīveļļa apslacīšanai,
  • mazliet citronu sulas (vai vīna etiķa),
  • nedaudz garšvielu un sāls,
  • prošuto.

Gatavošana:

1

Sparģeļiem nogriež pārkoksnējušos apakšējo kātu daļu. Ja sparģeļi ir lieli un stingri, kātu apakšējo trešdaļu plāni nomizo, ja sparģeļi ir smalki un trausli, tos nemizo.

2

Sagatavotos sparģeļus novieto uz folijas loksnes apkaisa ar sālu, garšvielām pēc izvēles, apslaka ar olīveļļu un citrona sulu, tad folijas loksni aizloka un apmēram 25−30 minūtes cep uz grila.

3

Pēc siltapstrādes sparģeļiem ļauj nedaudz atdzist, tad katru sparģeli ietin prošuto šķiņķa strēmelītē un pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Gaļas uzkodas