Veģetārie kartupeļu salāti ar olām, sīpoliem un lociņiem
Nepieciešams:
500 g vārītu kartupeļu,
2–3 vārītas...
Šie salāti ļoti labi garšo, ja tos papildina ar kādu saldu augli, piemēram, ananasu gabaliņiem vai granātābolu sēkliņām.
Nepieciešams (4 porcijām):
Brūnos rīsus novāra, kā norādījis ražotājs. Saglabā siltus katlā zem vāka, apsedzot ar dvielīti.
Baklažānu sagriež mazos gabaliņos, paprikai izņem sēklotni un sagriež smalkās strēmelēs, cukīni sagriež šķēlēs. Dārzeņus apviļā eļļā, apkaisa ar sāli un pipariem, tad apcep uz grilpannas vai cepeškrāsnī grila režīmā.
Bļodā sajauc novārītos rīsus ar siltajiem, apceptajiem dārzeņiem. Pārber riekstus.
Bļodiņā sajauc mērci no olīveļļas, pesto un citronu sulas, to pārlej salātiem un apmaisa.