Grilētu dārzeņu un brūno rīsu salāti Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Šie salāti ļoti labi garšo, ja tos papildina ar kādu saldu augli, piemēram, ananasu gabaliņiem vai granātābolu sēkliņām.

Nepieciešams (4 porcijām):

  • 100 g brūno rīsu
  • 1 baklažāns
  • 1 paprika
  • neliels cukīni
  • olīveļļa,
  • sāls un malti pipari pēc garšas,
  • sauja ciedru riekstu,
  • 3 ēdamkarotes pesto,
  • puscitrona sula.

Gatavošana:

1

Brūnos rīsus novāra, kā norādījis ražotājs. Saglabā siltus katlā zem vāka, apsedzot ar dvielīti.

2

Baklažānu sagriež mazos gabaliņos, paprikai izņem sēklotni un sagriež smalkās strēmelēs, cukīni sagriež šķēlēs. Dārzeņus apviļā eļļā, apkaisa ar sāli un pipariem, tad apcep uz grilpannas vai cepeškrāsnī grila režīmā.

3

Bļodā sajauc novārītos rīsus ar siltajiem, apceptajiem dārzeņiem. Pārber riekstus.

4

Bļodiņā sajauc mērci no olīveļļas, pesto un citronu sulas, to pārlej salātiem un apmaisa.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Dārzeņu salāti, Pamatēdieni, Grillējam

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...