Nepieciešams:
Gaļu sagriež kumosa lieluma gabalos. Lielā bļodā sajauc miltus ar tējkaroti sāls un tējkaroti maltu melno piparu un šajā maisījumā rūpīgi apvārta gaļas gabaliņus. Lēzenā pannā uzkarsē nedaudz eļļas un tajā pa mazām partijām apbrūnina gaļu.
Lielā pannā vai sautējamā traukā ar biezu dibenu sakarsē nedaudz eļļas un tad apcep tajā sīpolus, burkānus, selerijas, papriku un ķiplokus. Uzmanīgi sutina apmēram 10 minūtes, līdz saknes sāk kļūt mīkstas.
Tad pievieno apcepto gaļu, paprikas pulveri, ķimenes, tomātu biezeni un lauru lapas, izmaisa, ielej buljonu. Vēlreiz labi izmaisa, uzliek vāku un uz lēnas uguns vāra vismaz pusotru stundu, līdz liellopu gaļa ir mīksta.
Pievieno kartupeļus un uz lēnas uguns turpina vārīt vēl 30 minūtes.
Pasniedz zupas šķīvī, nežēlojot skābo krējumu un pētersīļu lapu zaļumus.