Lūk, seši veidi kā sagatavot pildītas olas. Katra pildījuma varianta daudzums paredzēts 2 cieti novārītām olām, tas ir, 4 olu pusītēm. Pēc vārīšanas olas noloba, pārgriež uz pusēm, izņem dzeltenumus, no tiem kopā ar piedevām sagatavo pildījumu, kuru iepilda baltumu «laiviņās».
Ar avokado un čili
Nepieciešams:
Gatavošana:
Visas sastāvdaļas liek bļodā, sablenderē un masu pilda olu baltumu pusītēs. Dekorē ar svaigu čili pipara gabaliņu un pārkaisa ar čili pulveri.
Ar biezpienu un anšoviem (ķilavām)
Nepieciešams:
Gatavošana:
Visas sastāvdaļas liek bļodā, sablenderē un masu pilda olu baltumu pusītēs. Dekorē ar anšoviem vai ķilavām.
Ar kazas sieru un vārītām bietēm
Nepieciešams:
Gatavošana:
Visas sastāvdaļas samaisa un pilda olu baltumu pusītēs. Dekorē ar vārītu biešu gabaliņiem.
Ar spinātiem un bekonu
Nepieciešams:
Gatavošana:
Visas sastāvdaļas liek bļodā, sablenderē un masu pilda olu baltumu pusītēs. Pārkaisa ar sīki sagriezta bekona šķēles gabaliņiem.
Ar svaigu gurķi un papriku
Nepieciešams:
Gatavošana:
Krēmsieru samaisa ar olas dzeltenumu un pievieno sīki sagrieztu gurķi, papriku. Asumam var pievienot pāris piles «Tobasko» mērces.
Ar sieru un saulē kaltētiem tomātiem
Nepieciešams:
Gatavošana:
Sieru samaisa ar krēmsieru, jogurtu un garšvielām. Masā iemaisa smalki sagrieztus saulē kaltētos tomātus.