Kabaču pankūkas Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams

  • 400 g kabaču,
  • 1 glāze vai nedaudz vairāk kviešu miltu,
  • 2 olas,
  • sāls,
  • eļļa cepšanai.

Gatavošana:

1

Kabačus sarīvē, pievieno olas, sāli, miltus, visu sajauc.

2

Ar ēdamkaroti mīklu lej uz pannas sakarsētā eļļā un cep, līdz pankūkas apbrūnē.

3

Pasniedz ar skābu krējumu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Dārzeņu uzkodas, Pamatēdieni, Pankūkas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...