Kabaču sautējums ar malto gaļu un rīsiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams (5 l katlam):

  • 500–600 g maltās gaļas,
  • 1–2 kabači,
  • 2–3 burkāni,
  • 3–4 paprikas,
  • vairāki tomāti,
  • daži sīpoli,
  • 2–3 ēdamkarotes rīsu,
  • pēc izvēles zaļumi – dilles, seleriju labiņas, baziliks,
  • sāls, pipari – pēc garšas,
  • taukvielas apcepšanai.

Gatavošana:

1

Rīsus pārlej ar ūdeni un noliek mērcēties. Pa to laiku notīra, sasmalcina un katru atsevišķi uz pannas taukvielās apcep kabačus, burkānus, papriku, tomātus un sīpolus. Cepot sīpolus, tiem pievieno malto gaļu.

2

Apceptos dārzeņus un malto gaļu ievieto kopējā katlā, pievieno izmērcētos rīsus, krietnu devu sasmalcinātu zaļumu un sasautē kādas 20 minūtes. Pēc vēlēšanās var pasniegt ar skābo krējumu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...