Kabaču un konservētas kukurūzas plācenīši Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Ja mājās ir kabacis un kārba konservētas kukurūzas, ar to pietiek, lai pagatavotu gardu un sātīgu maltīti.

Nepieciešams:

  • 1 kabacis (aptuveni 700–800 g)
  • 150 g konservēta kukurūza,
  • 150−200 g miltu (atkarībā no kabača sulīguma),
  • 2 olas,
  • 100 g cietā siera,
  • dilles,
  • sāls un pipari pēc garšas,
  • eļļa cepšanai.

Gatavošana:

1

Kabaci nomizo, izņem sēklas un pēc tam to sarīvē. Mīkstumu ievieto caurdurī, kas ielikts bļodā, lai notek liekais šķidrums.

2

Notecinātu kabaču masu sajauc ar notecinātu konservēto kukurūzu, pievieno olas, garšvielas, sakapātas dilles un daļu cietā siera.

3

Tad pa karotei liek klāt miltus un iemaisa, lai masa kļūst biezāka un turētos kopā.

4

Pannā sakarsē eļļu un tajā ar karoti liek pagatavoto masu. Plācenīšus cep zeltaini brūnus no abām pusēm.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Dārzeņu uzkodas, Pamatēdieni, Veģetāri

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...