Kāposti ar burkāniem un ķiplokiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 400 g svaigu kāpostu,
  • 2–3 vidēji burkāni,
  • 2–3 ķiploku daiviņas,
  • 2 ēdamkarotes krējuma,
  • 2 ēdamkarotes majonēzes,
  • svaigi diļļu vai pētersīļu zaļumi,
  • sāls – pēc garšas.

Gatavošana:

1

Kāpostus sagriež, burkānu sarīvē, ķiploka daiviņas sasmalcina. Visu liek bļodā.

2

Majonēzi sajauc ar krējumu, pēc garšas pievieno sāli un visu iemaisa salātos.

3

Sasmalcina dilles, pētersīļus un pārkaisa salātiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Dārzeņu salāti

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...