Kāpostu pankūkas kefīra mīklā Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 g svaigu kāpostu,
  • 2 glāzes miltu,
  • 1 glāze kefīra,
  • 3 olas,
  • pustējkarote cepamā pulvera,
  • sāls – pēc garšas,
  • taukvielas cepšanai.

Gatavošana:

1

Vakarā kāpostus smalki sagriež, liek katlā, aplej ar verdošu ūdeni, uzliek vāciņu un atstāj tā visu nakti.

2

No rīta kāpostus caurdurī nokāš, pievieno olas, kefīru, miltus, kas sajaukti ar sāli un cepamo pulveri.

3

Cep taukvielās, kā pankūciņas vai plācenīšus. Pasniedz ar skābu krējumu vai kādu auksto krējuma mērci.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Dārzeņu uzkodas, Pamatēdieni, Pankūkas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...