Kāpostu pankūkas kefīra mīklā Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 g svaigu kāpostu,
  • 2 glāzes miltu,
  • 1 glāze kefīra,
  • 3 olas,
  • pustējkarote cepamā pulvera,
  • sāls – pēc garšas,
  • taukvielas cepšanai.

Gatavošana:

1

Vakarā kāpostus smalki sagriež, liek katlā, aplej ar verdošu ūdeni, uzliek vāciņu un atstāj tā visu nakti.

2

No rīta kāpostus caurdurī nokāš, pievieno olas, kefīru, miltus, kas sajaukti ar sāli un cepamo pulveri.

3

Cep taukvielās, kā pankūciņas vai plācenīšus. Pasniedz ar skābu krējumu vai kādu auksto krējuma mērci.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Dārzeņu uzkodas, Pamatēdieni, Pankūkas