Karstie pupiņu salāti ar fetas sieru Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 400 g tvaicētu zaļo pākšu pupiņu (ziemā var izmantot saldētas),
  • 12 ķirštomāti,
  • 1 sīpols,
  • 2–3 ķiploku daiviņas,
  • 50 ml ūdens,
  • 2 ēdamkarotes svaigi spiestas citronu sulas,
  • 3 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu,
  • 10 melnās olīvas,
  • 2 ēdamkarotes labas olīveļļas,
  • 100 g sadrupināta fetas siera,
  • Sāls, pipari.

Gatavošana:

1

Pupiņas samaisa ar sasmalcinātiem sīpoliem, ķiplokiem un pētersīļiem un liek veidnē. Virsū kārto tomātus un pārkaisa ar sieru, sāli un pipariem. Pārlej ar citrona sulu, kas samaisīta ar eļļu un ūdeni.

2

Cep uzkarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā 20 minūtes.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Siltie