Kartupeļu pankūkas ar ābolu piedevu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 g kartupeļu,
  • 3 lieli āboli,
  • 1 sīpols,
  • 2 tējkarotes miltu,
  • 1 tējkarote sāls,
  • malti pipari pēc garšas,
  • eļļa cepšanai.

Gatavošana:

1

Kartupeļus nomizo, sarīvē uz sakņu rīves un liek bļodā.

2

Ābolus nomizo un pierīvē klāt kartupeļiem.

3

Sīpolu nomizo un sagriež smalkos gabaliņos. Tos kopā ar miltiem, sāli un pipariem iemaisa kartupeļu un ābolu masā.

4

Sakarsē pannā eļļu un tajā ar karoti liek masu. Pankūkas cep kraukšķīgas un zeltaini brūnas no abām pusēm.

5

Pasniedz ar skābo krējumu un ābolu ievārījumu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Pankūkas

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...