Kartupeļu pankūkas ar bekonu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 g kartupeļu,
  • 150 g bekona,
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 1 tējkarote sāls.

Gatavošana:

1

Nomizo un sarīvē kartupeļus uz sakņu rīves.

2

Sīpolu nomizo, sagriež smalkos gabaliņos un iemaisa kartupeļu skaidiņās.

3

Bekonu sagriež nelielos kubiņos un kopā ar miltiem un sāli iemaisa kartupeļu masā.

4

Sakarsē pannu ar eļļu un liek cepties – vairākas mazas pankūkas vai pa vienai lielai, aizņemot visu pannu.

5

Pasniedz ar skābo krējumu, sinepēm un svaigiem zaļumiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Gaļas uzkodas, Pamatēdieni, Pankūkas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...