Kartupeļu pankūkas ar biešu piedevu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 g kartupeļu,
  • 150 g vārītu biešu,
  • 1 ola,
  • 2 ēdamkarotes miltu,
  • šķipsna sāls.

Gatavošana:

1

Vispirms nomizo, nomazgā un uz sakņu rīves sarīvē kartupeļus. Tad sarīvē atdzesētas vārītās bietes. Sajauc kopā vienā bļodā.

2

Kartupeļu un biešu masai pievieno olu, to kārtīgi iemaisa.

3

Pievieno miltus, garšvielas un samaisa viendabīgā masā.

4

Sakarsē pannā eļļu un tajā ar karoti liek masu. Pankūkas cep kraukšķīgas un zeltaini brūnas no abām pusēm.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Pankūkas