
Kabaču pankūkas ar avenēm 
Nepieciešams
1 vidējs kabacis
1 ola
3...
Gatavojot var iztikt bez olām un miltiem – pankūkas tāpat labi turēsies kopā, ja neskoposies ar eļļu.
Nepieciešams:
Nomizo un nomazgā kartupeļus. Nosusina, lai tie mazāk sulotu.
Kartupeļu sarīvē uz sakņu rīves un liek bļodā. Tāpat sarīvē sieru un iejauc kartupeļu skaidiņās. Pievieno garšvielas un samaisa.
Sakarsē pannu ar eļļu. Ar karoti liek kartupeļu masu uz pannas un nedaudz pieplacina, lai veidojas vēlamā lieluma pankūkas.
Cep zeltaini brūnas, kraukšķīgas no abām pusēm. Noteikti vēl pielej eļļu, kad pankūkas apgriež otru pusi, citādi tās nesanāks kraukšķīgas.
Pasniedz ar skābo krējumu un svaigiem lociņiem.