Nepieciešams:
Vistas stilbiņus, šķiņķīšus vai fileju novāra ūdenī, pievienojot nedaudz sāls, kumina sēklu un muskatrieksta. Gatavus izņem, atdala no kauliem un ar nazi sasmalcina.
Gailenes notīra, lielākās sasmalcina, ja ir jāmazgā, tad ļauj nožūt, pēc tam liek uz sausas pannas, maisot iztvaicē sēņu šķidrumu, pieliek sviestu, sasmalcinātu sīpolu un nedaudz apcep.
Tajā pašā ūdenī, kurā tika gatavota vista, izvāra kartupeļus, izņem un samīca.
Cepamo formu ieziež ar sviestu, izkaisa ar rīvmaizi, liek kārtu kartupeļu, tiem virsū – sasmalcināto vistas gaļu, tad atkal kārtu kartupeļu, tiem virsū – gailenes ar sīpolu. Veidojot kārtojumu, pēc vajadzības pievieno sāli, piparus.
Pāris karotes buljona, kurā vārījās vista un kartupeļi, sajauc ar vienu divām karotēm krējuma un liek pāri sēņu kārtai. Cep cepeškrāsnī 200 °C temperatūrā apmēram 35–40 minūtes. 10 minūtes pirms gatavības pārkaisa ar sarīvētu sieru.