Kartupeļu salāti ar olām un kaperiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 0,5 kg ar mizu vārītu kartupeļu,
  • 2 cieti novārītas olas,
  • 1 sīpols,
  • 1 ēdamkarote kaperu,
  • saišķis pētersīļu zaļumu.

Mērcei:

  • 100–150 ml augu eļļas,
  • 2 ēdamkarotes citrona sulas,
  • 2 ēdamkarotes Dižonas sinepju,
  • pipari, sāls.

Gatavošana:

1

Vārītos kartupeļus sagriež kubos. Olas sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves, sīpolus sakapā, pētersīļus smalki sagriež, visu liek bļodā, pieliek kaperus un samaisa.

2

Mērcei eļļu sakuļ ar citrona sulu, sinepēm, pipariem un sāli, izmantojot mikseri vai putojamo slotiņu, un tad to iemaisa salātos. Var pārkaisīt ar daļu no zaļumiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Dārzeņu salāti

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...