Ar dārzeņiem un sieru pildīta vistas fileja

Ķiploku maize 

Maltas gaļas rulete ar sēnēm un dārzeņiem 

Sāļā rulete ar gaļas un sēņu pildījumu 

Lēcu kotletes 

Turku zirņu plāceņi 

Vistu pusspārniņi ar medu un sinepēm 

Ceptas baklažānu pusītes ar mocarellu un tomātiem 

Baklažānu ruletes ar rikotas sieru 

Nogatavinātas mīklas pica ar dārzeņiem 

Mafini ar brokoļu pildījumu 

Filo mīklas laiviņas ar svaigo sieru un zaļumiem 

Filo pīrādziņi ar marinētu papriku, sieru un bazilika pesto 

Cepti bumbieri ar sieru, valriekstiem un medu 

Uzkodu maizītes svētku galdam 

Konservētu persiku pusītes ar tunci un valriekstiem 

Ātrās siera bulciņas 

Grilēti zaļie sparģeļi prošuto mētelītī 

Kišs ar bekonu un ķirštomātiem 

Sviestā ceptas garneles ar ķiplokiem 

Garneļu sviests 

Vistas spārniņi ar karameļu mērci vjetnamiešu gaumē 

Vistas spārniņi malaiziešu gaumē 

Pikantie «hoi sin» vistas spārniņi 

Siera biskvīts ar spinātu un fetas pildījumu 

Siera biskvīts ar maltās gaļas pildījumu 

Vistu aknu pastēte 

Ar ķirštomātiem un sieru pildīti šampinjoni 

Krējuma mērce ar piparmētrām un baziliku 

Uz iesma cepti dārzeņi ar avokado mērci 

Baklažānu ruletītes ar sieru un riekstiem 

Cepeškrāsnī cepti ķirštomāti 

Kuskusa salāti ar hallumi sieru un vīģēm 

Grilētas kukurūzas vālītes 

Riekstu bumbiņas ar ogu želeju kokosriekstu skaidiņās 

Viltotās trifeles ar riekstiem 

Auzu pārslu un zemesriekstu sviesta batoniņi 

Dateļu un valriekstu batoniņi ar čia sēklām 

Apcepti sēklu batoniņi 

Spēka batoniņi ar medu 

Lavaša ritulīši ar lasi un rukolu 

Lavaša ritulīši ar šķiņķi un dārzeņiem 

Burito ar tunci un dārzeņiem 

Tortilju karstmaizes 

Tortilja ar vistu un dārzeņiem 

Vistas salāti ar mango mērci vrapā 

Sviestā ceptu tīģergarneļu vrapi 

Čabatas maize ar smalcinātu cūkgaļas cepeti 

Bagete ar apceptiem dārzeņiem un fetu 

Maizītes ar zilo sieru, prošuto un vīģēm 

Vistas rulete ar spinātiem 

Vistas rulete ar olīvām 

Kabaču un konservētas kukurūzas plācenīši 

Kabaču mafini ar fetu 

Laiviņas ar papriku un fetu 

Nātru pesto 

Spinātu pesto 

Sēņu un burkānu pīrādziņi ar sieru 

Spinātu maizītes 

Ātrās lavaša pica ar svaigu baziliku 

Mocarellas maizītes ar pesto 

Krēmsiera un avokado mērce ar laimu 

Ātrie pīrādziņi ar vārītām olām un lociņiem 

Kartupeļu čipsi uz iesmiņiem 

Kartupeļu pankūkas ar sieru 

Jaunie kartupeļi ar sieru 

Vārīti jaunie kartupeļi ar sviestu, dillēm un ķiplokiem 

Cepeškrāsnī cepti jaunie kartupeļi 

Lēni cepti jaunie sīpoli 

Sīpolu gredzeni mājas gaumē 

Grila iesmiņi ar kabačiem un vistas fileju 

Kraukšķīgie kabaču salmiņi ar jogurta mērci 

Kraukšķīgās cukurzirņu pākstis 

Uzkodā – melone ar gaļu 

Arbūzs ar fetas sieru un rukolu 

Dārzeņu plate ar dipi mērci 

Ķimeņu un siera standziņas 

Brusketas ar brī sieru un sēnēm 

Brusketas ar rikotu un bumbieriem 

Brusketas ar tomātiem un mocarellu 

Rīsu papīra ruletes ar dārzeņiem 

Kraukšķīgās kartupeļu pankūkās ieceptas vēršacis ar bekonu 

Ar kazas sieru, medu un valriekstiem pildītas vīģes 

Ceptas baklažānu pusītes ar mocarellu un tomātiem 

Biezpiena bumbiņas ar zaļumiem 

Sāļā sparģeļu un kazas siera kūka 

Brokoļu un siera sacepums 

Viltotā zaķa gredzens 

Ar avokado krēmu pildītas olas 

Sātīgie Lieldienu brokastu sainīši 

Cūku pupas zemnieku gaumē 

Cūku pupas ar bekonu un sīpoliem 

Pupas ar tomātiem un sīpoliem 

Vārītu cūku pupu un tomātu salāti 

Brusketa ar cūku pupām, bekonu un zaļumiem 

Grilētu tomātu mērce 

Vistas fileja ingvera marinādē 

Siļķu salāti 

Sparģeļu salāti ar marinādes mērci 

Garneles ar laima sviestu 

Glazēti laša iesmiņi 

Siera un šķiņķa tarte 

Vistas un šampinjonu tarte 

Sarkano sīpolu un šampinjonu tarte 

Brokoļu, salami un tomātu tarte 

Čedaras siera tarte ar ķirštomātiem 

Smilšu mīklas pamatne sāļajām tartēm 

Pita ar gaļas bumbiņām tomātu džema mērcē 

Burgers ar grilētu vistas fileju un mocarellas sieru 

Briseles kāposti ar bekonu 

Speķa pīrādziņi ar kardamonu un muskatriekstu 

Ķirbju ikri 

Medū un apelsīnu sulā glazēti burkāni 

Tītara ruletes ar žāvētiem augļiem 

Žāvētas plūmes ar sieru bekona mētelītī 

Krāsnī cepti baklažānu vēdeklīši 

Kartupeļu pankūkas ar sieru 

Ķirbju čipsi 

Ķirbju biezenis ziemas krājumiem 

Cepta ķirbja humuss 

Brušetas ar ceptu ķirbi 

Garšaugu eļļā ceptas ķirbju šķēles 

Kāpostu plācenīši 

Kāpostu pankūkas kefīra mīklā 

Kāpostu pīrāgs ar olām un sīpoliem 

Kārtainās mīklas pīrāgs ar kāpostiem 

Mājās piena mīklā gatavoti hotdogi 

Saldie kartupeļi frī 

Lociņu, olu un gurķu salāti 

Marinēti šampinjoni ar ķiplokiem un čili 

Krekeru uzkoda ar pupiņu un biešu krēmu 

Aknu pastēte ar dzērveņu želeju 

Pupiņu–sēņu veģetārā pastēte 

Marinēta vista arābu gaumē 

Polenta ar ceptām sēnēm 

Viltotais zaķis ar dārzeņiem 

Liellopu aknu pastēte imperatora gaumē 

Burkā cepta pastēte 

Parastā gaļas pastēte 

Divkārt ceptā vistu aknu pastēte 

Vienkāršā vistu aknu pastēte 

Kabaču pankūkas 

Vistu akniņas bekona «mētelītī» 

Zaļo zirnīšu pesto 

Sulīgais tunča pīrāgs 

Sāļā strūdele ar vistu, šķiņķi un sēnēm 

Kartupeļu biezenis ar spinātiem 

Kartupeļu biezeņa kroketes 

Ziedkāpostu biezenis 

Kvinojas putra ar āboliem 

Kvinojas–dārzeņu plācenīši 

Kabaču un kukurūzas plācenīši 

Konservētu pupiņu plācenīši 

Vistas un ķirbja plācenīši 

Kūpināta laša krēmsiers 

Gardā paniņu maize ar dzērvenēm 

Izcili vienkāršā pica ar sieru un spinātiem 

Cepeškrāsnī gatavoti dārzeņu čipsi 

Sviestā cepti ziedkāposti ar kariju 

Sviestā ceptas tīģergarneles 

Franču maize ar garšaugu sviestu 

Divējāds Jāņu siers 

Tarte ar ķirštomātiem un fetu kabaču laiviņās 

Siera plātsmaize ar jaunajiem kabačiem un brokoļiem 

Siera vafeles ar ķimenēm 

Spinātu pesto 

Vistas fileja ar spinātu pildījumu 

Fetas siera un spinātu sāļais pīrāgs 

Karbonādes ruletes ar žāvētiem augļiem 

Grilētas karaliskās garneles 

Kraukšķīgās ķirbju standziņas 

Neparastais ķirbju sviests 

Ķirbju maize ar valriekstiem 

Ar vistu un dārzeņiem pildīts lavašs 

Sendviči ar kazas sieru un bietēm 

Sāļie mafini ar šķiņķi un sieru 

Pildīti šampinjoni 

Tunča salāti smērēšanai uz maizītēm 

Cidoniju čipsi 

Kvinojas un biešu plācenīši 

Krāsnī ceptas jaunās bietes ar zilo sieru 

Vistas ruletes ar dārzeņiem un bekonu jogurta mērcē 

Karijā cepti ķirbji 

«Hercogienes kartupeļi» 

Sātīgā spāņu kartupeļu tortilja 

Sāļās kabaču vafeles 

Pilngraudu maize ar kabaci 

Grilēti kabači ar fetas sieru 

Ar ķiplokiem sutināti ķirštomāti 

Sāļais tomātu pīrāgs franču gaumē 

Ar dārzeņiem un rīsiem pildīti tomāti 

Pīrāgs ar gailenēm un bekonu 

Kartupeļu pica ar lasi un krēmsieru 

Kraukšķīgie sakņaugu plācenīši 

Karamelizēti burkāni ar sezama sēklām 

Kārtainās mīklas picas maizītes ar šķiņķi 

Baklažāni ar tomātiem un mocarellu 

Viegli marinētas ceptas reņģes 

Frī kartupeļi 

Gaileņu pastēte 

Kartupeļu uzkoda ar biešu krēmu un marinētu siļķi 

Pildīti šampinjoni ar Filadelfijas sieru 

Tortilja ar malto gaļu un dārzeņiem 

Zirņu cepumi «Bērnu prieks» 

Sparģeļi ar prošuto šķiņķi 

Vista sierā 

Cepti ķiploki 

Turku zirņu humuss ar avokado 

Cepts kamambērs ar džemu 

Cepeškrāsnī cepti pildīti sīpoli, 2 receptes 

Laša strūdele ar spinātiem 

Ar sieru pildītas ceptas bietes 

Siļķe somu gaumē 

Siļķe vācu gaumē 

Pildīti siļķu tīteņi 

Truša rulete ar kartupeļu biezeni, baravikām, sviesta pupiņām un puravu mērci 

Pikantās maizītes ar sieru 

Itāļu maizes standziņas 

Meža vimbas desa 

Gardie vistu spārniņi 

Gatavojam humusu paši, 6 lieliskas receptes! 

Siera un tomātu sāļais pīrāgs 

Kraukšķīgās siera standziņas ar ķimenēm 

Marinētas mocarella bumbiņas 

Cepts pārpalikušais Jāņu siers 

Baltais Jāņu siers 

Grilētu dārzeņu asorti 

Avokado garneļu salāti 

Aknu plāceņu kūka 

Tvaicēti zivs filejas tīteņi 

Burkānu pankūkas ar dzērveņu mērci 

Kūpināts sālīts speķis 

Kūpināta gaļas rulete 

Sviesta pupiņas ar papriku un sezama sēkliņām 

Ķirbju ņoki 

Siļķu veltnīši 

Gabaliņos marinēta siļķe 

Cepti panēti ziedkāposti 

Garšaugu sviests 

Grilētu dārzeņu salāti ar fetu 

Zirņu pākstis ar kūpināta laša pastēti 

Liellopu gaļas ruletes ar gaileņu pildījumu 

Krēmsiera un avokado mērce 

Brusketes ar pesto, krēmsieru un tomātu salātiem 

Ceptas reņģes diļļu mētelī 

Redīsi ar siera piciņām 

Tomātu plātsmaize 

Tomāti ar mocarelas sieru, riekstiem un «Balzamiko» mērci 

Viltotais zaķis ar olu 

Lieldienu želejolas 

Zivs fileja alus mīklā 

Karaliskā zivju terīne 

Olīvu un saulē kaltētu tomātu krēms 

Pīrāgs ar tunci un vārītām olām 

Glazēti burkāni ar ingveru 

Uzkoda «Pavasaris» ar mocarellas sieru 

Baklažānu tīteņi ar krēmsiera pildījumu 

Idejas pildītām olām 
