Kokosriekstu pienā sautēta menca Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 800 g mencas filejas,
  • 2 tomāti,
  • 1 neliels sīpols,
  • 1 ķiploku daiviņa,
  • 1 glāze salda krējuma,
  • nedaudz pētersīļu zaļumu un lociņu,
  • 4 ēdamkarotes augu eļļas,
  • 4 glāzes kokosriekstu piena,
  • 2 paprikas,
  • ķimenes, šķipsna maltu melno piparu, sāls.

Gatavošana:

1

Tomātus blanšē, novelk miziņu un tad sagriež gabaliņos, sīpolu un ķiploka daiviņu nomizo, sasmalcina. Zaļumus smalki sagriež. Paprikām izgriež sēklotni, un tās sagriež strēmelēs.

2

Mērcei uz pannas sakarsētā eļļā apcep sīpolu, lociņus un pētersīļu lapiņas, ķiploka daiviņu, tomātus, piemetot nedaudz ķimeņu, piparu un sāls.

3

Uz citas pannas bez taukvielām ātri apcep mencu filejas, tad pievieno otras pannas saturu un kokosriekstu pienu un sautē pusgatavu.

4

Pieliek paprikas strēmeles un sautē vēl 10 minūtes. Pašās pievieno saldo krējumu, uzkarsē un pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Zivju ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...