Kotletes ar zaļumu piedevu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 g maltās gaļas,
  • 2 sīpoli,
  • saišķis zaļumu (pētersīļi, dilles u.c.),
  • 1 ola,
  • 100 ml piena,
  • 2 ēdamkarotes rīvmaizes,
  • nedaudz rīvmaizes vai miltu apviļāšanai,
  • sāls, pipari,
  • taukvielas cepšanai.

Gatavošana:

1

Rīvmaizi uzbriedina pienā. Zaļumus smalki sagriež. Sīpolus nomizo, smalki sakapā, uz pannas apcep caurspīdīgus.

2

Malto gaļu sajauc ar sīpoliem, zaļumiem, rīvmaizi, olu, piemet sāli, piparus, visu labi samaisa.

3

No masas veido kotletes, apviļā rīvmaizē vai miltos un cep taukvielās no abām pusēm gatavas.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...