Nepieciešams:
Ja malto gaļu gatavo mājās, tā divas reizes jāizmaļ gaļas mašīnā, lai masa iegūtu vienmērīgu, smalku struktūru. Smalki sagriež svaigas dilles. Panējamo rīvmaizi sajauc ar piparu maisījumu.
Baltmaizes šķēles (mīkstumu bez garozām) apbrūnina tosterī vai apcep pannā nelielā daudzumā taukvielu, līdz tās top gaiši brūnas. Sīpolu nomizo, pārgriež uz pusēm. Vienu pusi sagriež mazos kubiņos, kurus nelielā daudzumā taukvielu apcep zeltainus. Otru pusi sīpola sagriež vairākos gabalos un kopā ar apgrauzdēto vai apcepto baltmaizi sablendē ar blenderi, pēc tam sastrādātajā masā iemaisa apceptos sīpolu kubiņus.
Bļodā liek malto gaļu, baltmaizes un sīpolu maisījumu, dilles, sāli pēc garšas. Gaļu kārtīgi samīca. Ja pildījums izrādās pārāk blīvs, nepieciešamības gadījumā var pievienot nelielu daudzumu ūdens. No masas veido kotletes, tās apviļā rīvmaizē.
Cepamajā traukā (vai plātī) ielej 3–4 ēdamkarotes augu eļļas, tajā novieto sagatavotās kotletes. Ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep gatavas –apmēram 20 minūtes.