Vīnogu un kāpostu salāti
Nepieciešams:
Puse neliela galviņkāposta,
2 gab. nelieli...
Krabju salāti ir klasiku klasika, kas Latvijas saimnieču virtuvē ir jau krietni laiku un droši vienai katrai ir sava šo salātu recepte. Es piedāvāju savējo, kura nav tik kalorijām bagāta, jo salātiem netiek pievienota majonēze.
Nepieciešams:
Mērcei:
Uz rupjas rīves sarīvē nomizotu seleriju un vārītās olas. Visu liek bļodā.
Krabju nūjiņas sagriež garenās strēmelēs, tomātus un avokado – nelielos gabaliņos.
Sajauc visas mērces sastāvdaļas un liek klāt sagrieztajām salātu sastāvdaļām. Visu rūpīgi samaisa. Sāls un pipari – pēc garšas.
Atstāj vismaz 20 minūtes. ievilkties.