Krāsnī ceptas vistu kājas ar vārītiem kartupeļiem un svaigām dillēm Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 4−5 vistas kājas,
  • nedaudz taukvielu,
  • Svanetijas sāls,
  • sāls, pipari.

Mērcei:

  • krējums,
  • 4−5 ķiploku daivas,
  • nedaudz sāls.

Pasniegšanai:

  • vārīti kartupeļi,
  • dilles.

Gatavošana:

1

Vistu kājas ierīvē ar eļļu un sāli, liek cepamajā traukā, pārkaisa ar Svanetijas sāli un pipariem. Atstājiet nedaudz pastāvēt, kamēr uzsilt cepeškrāsns.

2

Cepamajam traukam uzliek vāku (vai pārklāj ar folijas loksni, ja nav vāka), liek cepeškrāsnī un cep 30− 40 minūtes.

3

Pagatavo mērci – ķiploka daivas nomizo, izspiež caur ķiplokspiedi, sajauc ar krējumu. Pēc vēlēšanās var iemaisīt nedaudz sagrieztu diļļu.

4

Izceptās vistu kājas pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, bagātīgi pārkaisot ar dillēm. Mērci pasniedz atsevišķā trauciņā.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni