Kraukšķīgās cukurzirņu pākstis Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 g cukurzirņu pākšu,
  • 2 ēdamkarotes sviesta,
  • sāls un pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Vispirms zirņu pākstis noblanšē – katlā uzvāra ūdeni, pievieno 1 ēdamkaroti sāls un karsē aptuveni 2 minūtes, tad karsto ūdeni nolej un pākstis noskalo ar ledus aukstu ūdeni.

2

Pannā izkausē sviestu un liek cepties noblanšētās pākstis. Cep pāris minūtes, kamēr tās paliek brūnas no ārpuses. Ja vēlas, var pārkaisīt kādu garšvielu, maltus piparus vai zaļumus.

3

Pasniedz kā piedevu pie gaļas.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Dārzeņu uzkodas, Salāti, Dārzeņu salāti

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...