Krekeru uzkoda ar pupiņu un biešu krēmu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • sāļie krekeri,
  • 400 g konservētu balto pupiņu,
  • 1 vārīta biete,
  • olīveļļa pēc garšas,
  • puse tējkarotes «Franču sinepju»,
  • svaigas dilles,
  • sāls un pipari pēc garšas,
  • nedaudz siera un riekstu – dekorēšanai.

Gatavošana:

1

Baltās pupiņas noskalo no konservējuma šķidruma, liek blenderī, pievieno mazākos gabalos sagrieztu vārīto bieti un blendē, pa druskai pievienojot olīveļļu. Kad masa ir krēmīga un vairs nav vajadzība pēc eļļas, pievieno sāli, piparus, sinepes, dilles, nedaudz atstājot dekorēšanai, un vēlreiz visu sablendē.

2

Uz krekeriem uzsmērē biešu krēmu un dekorē ar zaļumiem, siera strēmeli, riekstiem vai ko citu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Dārzeņu uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...