Krēmīgais makaronu sacepums ar spinātiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 300 g makaronu,
  • 400 g spinātu,
  • 300 ml saldā krējuma,
  • 2 olas,
  • 2 mocarellas bumbas,
  • 1 tējkarote sāls,
  • malti pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Novāra makaronus, kā to norādījis ražotājs uz iepakojuma. Bļodā sakuļ olas ar garšvielām, tad pielej un iemaisa saldo krējumu. Mocarellu saplucina.

2

Ja izmanto svaigus spinātus, sakarsē sausu pannu, liek tos uz pannas, pielej šļuku ūdens un ļauj spinātiem sarukt apjomā. Ja izmanto saldētus spinātus, tos vienkārši atlaidina.

3

Ar kādu taukvielu iesmērē cepamo trauku, izbārsta makaronus. Pievieno spinātus un apmaisa, lai tie vienādi izkaisīti pa visu trauku. Pārlej ar olu masu, izlīdzina un pārkaisa ar saplucinātu mocarella sieru.

4

Cep aptuveni 20 minūtes 180 °C temperatūrā, līdz sacepums sarecējis un siers izkusis zeltaini brūns.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Sacepumi, Makaroni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...