Kūpināta gaļas rulete Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: Aigars Jansons
Vērtējums:

Ļoti garšīgas sanāk kūpinātas gaļas ruletes. Izmantojot dažādas garšvielas, tām var piedot dažādas garšas nianses. Gatavosim kūpinātu gaļas ruleti ar ķiplokiem un ķimenēm!

Cūkas šķiņķa gabalu vai kakla karbonādes gabalu griež 1,5–3 cm biezā kārtā un atver to vaļā.

Gatavo garšvielas: 4–6 sasmalcinātus ķiplokus, ēdamkaroti ķimeņu, sāli, svaigi maltus melnos piparus, pāris smaržīgo piparu. Garšvielas kopā ar ķiplokiem sasmalcina pastā, kuru uzklāj uz gaļas gabala. Satin gaļu ruletē un stingri nosien ar desu diegu.

Tad gaļas ruleti iesmērē ar sāli, ietin pārtikas plēvē un tur vēsā vietā 2 dienas. Tālāk seko kūpināšanas process – tieši tāds pats, kā kūpinot gaļu. Atkarībā no ruletes biezuma, tās kūpināšanas laiks var ilgt pat 2 dienas.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Gaļas uzkodas, Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...