Kūpināta laša krēmsiers Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 200 g kūpināta laša,
  • 300 g svaigā krēmsiera (bez piedevām),
  • 2 ēdamkarotes svaigi spiestas citronu sulas,
  • 2 ēdamkarotes kaperu,
  • saišķis pētersīļu,
  • sāls un melnie pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Lasi saplucina mazākos gabalos, liek blenderī kopā ar krēmsieru, citronu sulu, pētersīļiem, pusi no kaperiem un garšvielas. Visu sablenderē viendabīgā masā. Ja vēlas sajust laša konsistenci, tad masu nesasmalcina līdz galam – lai paliek daži lielāki gabaliņi.

2

Iemaisa atlikušos kaperus, liek masu trauciņā un pasniedz ar grauzdiņiem vai krekeriem, vai arī masu pilda mīklas groziņos, uz ķirštomātu pusītēm, smērē plānajās pankūkās.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Zivju