Kūpināta laša krēmsiers Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 200 g kūpināta laša,
  • 300 g svaigā krēmsiera (bez piedevām),
  • 2 ēdamkarotes svaigi spiestas citronu sulas,
  • 2 ēdamkarotes kaperu,
  • saišķis pētersīļu,
  • sāls un melnie pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Lasi saplucina mazākos gabalos, liek blenderī kopā ar krēmsieru, citronu sulu, pētersīļiem, pusi no kaperiem un garšvielas. Visu sablenderē viendabīgā masā. Ja vēlas sajust laša konsistenci, tad masu nesasmalcina līdz galam – lai paliek daži lielāki gabaliņi.

2

Iemaisa atlikušos kaperus, liek masu trauciņā un pasniedz ar grauzdiņiem vai krekeriem, vai arī masu pilda mīklas groziņos, uz ķirštomātu pusītēm, smērē plānajās pankūkās.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Zivju

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...