
Veģetārie kartupeļu salāti ar olām, sīpoliem un lociņiem 
Nepieciešams:
500 g vārītu kartupeļu,
2–3 vārītas...
Šos salātus var papildināt ar fetas sieru vai apceptām sēnēm.
Nepieciešams:
Kuskusu aplej ar 200 ml ūdens un vāra uz lēnas uguns zem vāka 2–3 minūtes. Pievieno pus apelsīna sulu, pielej 1 ēdamkaroti eļļas, sāli un atstāj zem vāka uzbriest, ik pa brīdim ar dakšiņu uzirdinot.
Sakarsē pannu bez taukvielām un apgrauzdē mandeles, pieberot šķipsnu sāls. Grauzdē tik ilgi, līdz rieksti nedaudz apcepušies.
Sīpolu sagriež smalkos kubiciņos, pētersīļus smalki sakapā, ķirštomātus pārgriež uz pusēm.
Kuskusu pārber bļodā un samaisa ar turku zirņiem (iepriekš noskalotiem) dārzeņiem un mandelēm.