Kuskusa salāti ar dārzeņiem un mandelēm Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Šos salātus var papildināt ar fetas sieru vai apceptām sēnēm.

Nepieciešams:

  • 100 g kuskusa,
  • 100 g vārītu turku zirņu,
  • 200 g ķirštomātu,
  • 100 g mandeļu,
  • 1 sauja granātābola sēklu,
  • 1 sarkanais sīpols,
  • olīveļļa,
  • apelsīns,
  • sāls pēc garšas,
  • pētersīļi.

Gatavošana:

1

Kuskusu aplej ar 200 ml ūdens un vāra uz lēnas uguns zem vāka 2–3 minūtes. Pievieno pus apelsīna sulu, pielej 1 ēdamkaroti eļļas, sāli un atstāj zem vāka uzbriest, ik pa brīdim ar dakšiņu uzirdinot.

2

Sakarsē pannu bez taukvielām un apgrauzdē mandeles, pieberot šķipsnu sāls. Grauzdē tik ilgi, līdz rieksti nedaudz apcepušies.

3

Sīpolu sagriež smalkos kubiciņos, pētersīļus smalki sakapā, ķirštomātus pārgriež uz pusēm.

4

Kuskusu pārber bļodā un samaisa ar turku zirņiem (iepriekš noskalotiem) dārzeņiem un mandelēm.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Dārzeņu salāti

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...