Lapu salāti ar paipalu olām un lasi Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: Cafe 5, Inga Beķere
Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 50 g dažādu salātu lapu,
  • 4 paipalu olas,
  • 100 g auksti kūpināta laša,
  • 30 g sarkano sīpolu,
  • 50 g ķirštomātu,
  • 50 ml Dižonas sinepju mērces.

Gatavošana:

1

Paipalu olas gatavo benediktiešu gaumē, iesitot tās vārošā ūdenī un vārot 1 minūti.

2

Nomazgātām, saplucinātām salātlapām pievienojiet sagrieztu lasi, sasmalcinātus tomātus un sīpolus, visu samaisiet ar Dižonas sinepju mērci, klāt pielieciet vārītās paipalu olas.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Zivju un jūras produktu, Lieldienas