Laša steiks ar apelsīniem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 laša steiks,
  • 1 apelsīns,
  • 2−3 ķiploku daivas,
  • sāls, malti pipari, rozmarīns.

Gatavošana:

1

Laša steiku nomazgā, nosusina, no abām pusēm ieberzē ar ķiplokiem, kas izspiesti caur ķiplokspiedi, apsāla, apkaisa ar pipariem, tad ieliek cepamajā traukā uz folijas loksnes, kurā novietotas 2−3 apelsīna šķēles. Virsū uzliek vēl pāris apelsīna šķēles, pievieno rozmarīna zariņu.

2

Foliju aizloka, lai veidojas slēgta «aploksnīte», cepamo trauku ievieto līdz 190 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, cep apmēram 20 minūtes.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Zivju ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...