Lasis ar apelsīniem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 600–700 g laša filejas,
  • 100 g saulē kaltētu tomātu (eļļā),
  • 1–2 ēdamkarotes olīveļļa (no kaltēto tomātu konserviem),
  • sāls, melnie pipari, koriandrs – pēc garšas,
  • apelsīns (sulai vai šķēlītēm).

Gatavošana:

1

Laša fileju sagriež porciju gabalos.

2

Saulē kaltētus tomātus sasmalcina blenderī un pievieno sulu no pusapelsīna. Apelsīnu var arī neblenderēt, bet kārtot šķēlītēs virsū uz laša.

3

Lasi pārklāj ar mērci vai mērci un apelsīnu šķēlītēm, atstāj 30–40 minūtes iestāvēties.

4

Cep uzsildītā cepeškrāsnī līdz gatavībai (apmēram 25–35 minūtes) vai arī ietītu folijā uz grila.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Zivju ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...