Lasis terijaki marinādē Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Skaidrs, ka ikdienā zivis ēdam pārāk maz. Šī ir ļoti vienkārša recepte, kas neliks vilties reizēs, kad sakārojies kāds zivs ēdiens.

Nepieciešams:

  • 4 laša steika gabali,
  • 5 ēdamkarotes terijaki mērces,
  • puscitrona sula,
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas.

Gatavošana:

1

Nelielā bļodiņā sagatavo marinādi – samaisa terijaki mērci ar citronu sulu un olīveļļu.

2

Ar to ierīvē laša steika gabalus un atstāj ievilkties uz 30 minūtēm, pārsedzot bļodu ar pārtikas plēvi.

3

Laša gabaliņu grilē aptuveni 8 minūtes no katras puses.

4

Pasniedz ar svaigiem zaļumiem un apslakot ar citronu sulu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Zivju ēdieni