Lēcu kotletes Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 glāze lēcu,
  • 2 sīpoli,
  • 2–3 ķiploka daiviņas,
  • 3 ēdamkarotes krējuma,
  • 1 tējkarote kaltēta oregano (raudenes),
  • zaļumi,
  • sāls, pipari,
  • pus glāze rīvmaizes,
  • taukvielas cepšanai.

Gatavošana:

1

Lēcas izmērcē, nolej šķidrumu un liek blenderī. Pievieno krējumu, sagrieztus apceptus sīpolus un ķiplokus, smalki kapātus zaļumus, sāli, piparus un visu sablendē.

2

Masai pievieno rīvmaizi, pagaida, kamēr rīvmaize uzsūc šķidrumu – ja masa tomēr liekas par šķidru, rīvmaizi var pievienot arī vairāk. Atstāj pusstundu ievilkties.

3

Cep kā jebkuras citas kotletes.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Pamatēdieni, Veģetāri

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...