Liellopu gaļa ar papriku un makaroniem krēmsiera mērcē Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 g liellopu gaļas mīkstuma,
  • 500 g makaronu,
  • 1 kārbiņa krēmsiera «Rasa» ar papriku,
  • 1 sīpols,
  • 1 sarkanā un 1 zaļā paprika,
  • 1 sauja sakapātu pētersīļu,
  • sula no 1/2 citrona,
  • sāls un svaigi malti melnie pipari,
  • olīveļļa iemarinēšanai un cepšanai.

Gatavošana:

1

Liellopu gaļas mīkstumu sagriež plānās strēmelītēs, pievieno 2 ēdamkarotes eļļas, sāli, svaigi maltus melnos piparus, pusi zaļumu un citronu sulu un samasē visu kopā. Atstāj 20 minūtes iemarinēties.

2

Paprikas sagriež stienīšos, sīpolu nomizo un smalki sakapā. Pannā uzkarsē 1 ēdamkaroti olīveļļas un viegli apcep sīpolus. Kad tie zeltaini, pievieno papriku un vēl nedaudz pacep. Noņem no pannas.

3

Sakarsētā pannā liek gaļas sloksnītes un apcep no visām pusēm brūnas.

4

Pannas saturam pievieno iepriekš apceptos dārzeņus un krēmsieru, izmaisa un pasautē 5 minūtes. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus melnos piparus. Ja mērce liekas par biezu, pievieno nedaudz ūdens.

5

Tikmēr novāra makaronus aldente konsistencē, nokāš, pievieno pannas saturam un visu sacilā kopā.

6

Pasniedz nekavējoties, porcijas apkaisot ar zaļumiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni, Makaroni