Nepieciešams:
Liellopu gaļas mīkstumu sagriež plānās strēmelītēs, pievieno 2 ēdamkarotes eļļas, sāli, svaigi maltus melnos piparus, pusi zaļumu un citronu sulu un samasē visu kopā. Atstāj 20 minūtes iemarinēties.
Paprikas sagriež stienīšos, sīpolu nomizo un smalki sakapā. Pannā uzkarsē 1 ēdamkaroti olīveļļas un viegli apcep sīpolus. Kad tie zeltaini, pievieno papriku un vēl nedaudz pacep. Noņem no pannas.
Sakarsētā pannā liek gaļas sloksnītes un apcep no visām pusēm brūnas.
Pannas saturam pievieno iepriekš apceptos dārzeņus un krēmsieru, izmaisa un pasautē 5 minūtes. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus melnos piparus. Ja mērce liekas par biezu, pievieno nedaudz ūdens.
Tikmēr novāra makaronus aldente konsistencē, nokāš, pievieno pannas saturam un visu sacilā kopā.
Pasniedz nekavējoties, porcijas apkaisot ar zaļumiem.