Liellopu gaļas veltnītis ar mango sarkanvīna mērcē Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Liellopu gaļas veltnīšus mēdz pildīt ar visadādākajām lietām

Nepieciešams:

  • 450 g liellopa filejas,
  • 150 g mango (viens prāvs auglis),
  • 30–40 g sarīvēta siera,
  • 100–150 g sviesta,
  • 50 ml sarkanvīna,
  • 20 g cukura.

Gatavošana:

1

Gaļas šķēles viegli izdauza, pārkaisa ar garšvielām. Mango notīra un sagriež stienīšos, daļu atstāj mērcei – šos stienīšus sagriež kubiņos.

2

Uz gaļas šķēles uzkaisa rīvētu sieru, uzliek mango stienīti un cieši satin rullītī. Ja nepieciešams, sasprauž ar zobu bakstāmajiem kociņiem.

3

Gaļas veltnīšus vispirms apcep sviestā uz pannas un pēc tam izkarsē cepeškrāsnī.

4

Mērcei sviestā apcep cukuru, pieliek sīki sagrieztus mango gabaliņus, pielej vīnu un, maisot karsē, līdz sabiezē.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...