Maisā cepta zivs ar dārzeņiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • jebkāda zivju fileja,
  • 2 sīpoli,
  • 2 burkāni,
  • sāls un malti pipari – pēc garšas,
  • 1 ēdamkarote olīveļļas.

Gatavošana:

1

Gatavošanai vajadzīgs speciālais maiss cepšanai, taču var pauniņu uztaisīt pats no folijas.

2

Fileju attīra no asakām, ja tas vajadzīgs, nosusina un iesmērē ar sāli un pipariem.

3

Sīpolus nomizo un sagriež ripās. Burkānus nomizo un sagriež šķēlēs.

4

Sakarsē pannu ar eļļu un apcep burkānus zeltaini brūnus.

5

Cepamā maisa apakšā vispirms izkārto daļu burkānu šķēļu, tām virsū liek daļu sīpolu un tad zivs fileju. Virsū izkārto atlikušos burkānus, sīpolus.

6

Maisu aizsien vai kā citādāk nostiprina, liek uz pannas un cep 170 °C temperatūrā aptuveni pusstundu, līdz zivs izskatās gatava un dārzeņi sulīgi.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Zivju ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...