Makaroni ar desiņām un tomātiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 400 g vidēja izmēra makaronu,
  • 300 g cūkgaļas desiņu,
  • 1–2 sasmalcināti sīpoli,
  • 150 ml biezas konsistences skābā krējuma,
  • 1–2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1–2 ēdamkarotes sviesta,
  • daži sagriezti tomāti,
  • svaigi samalti pipari un sāls – pēc garšas,
  • bazilika lapiņas un rīvēts siers – pasniegšanai.

Gatavošana:

1

Desiņām novelk ādu un sagriež gabaliņos vai šķēlītēs. Sīpolus apcep eļļas un sviesta maisījumā gaiši zeltainus. Pievieno sagrieztās desiņas un maisot karsē 10 minūtes. Pievieno piparus, krējumu un kādu brīdi visu pakarsē uz mazas uguns. Sāli, piparus piemet pēc garšas.

2

Makaronus novāra sālītā ūdenī, nokāš, liek sasildītā bļodā, pārlej ar mērci, sasmalcinātiem tomātiem un apmaisa. Pasniedz ar rīvētu Parmas sieru un ar bazilika lapiņām.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Makaroni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...