Makaroni ar garnelēm un citronu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Ļoti garšīgs un lēts ēdiens! Īsta svētku maltīte, ja gatavojot izmanto sāls pārslas, svaigi maltus piparus un bagātīgi pārkaisa ar svaigi sarīvētu Parmas sieru.

Nepieciešams:

  • makaroni pēc izvēles,
  • garneles,
  • citrons,
  • nedaudz sviesta garneļu cepšanai,
  • 1−2 ēdamkarotes olīveļļas,
  • parmezāns,
  • sāls, pipari.

Gatavošana:

1

Pēc ražotāja norādījumiem izvāra makaronus.

2

Pannā sviestā īsu brīdi apcep garneles.

3

Citronu nomizo, sadala daivās, tās sagriež gabaliņos un uz minūti blanšē verdošā ūdenī.

4

Makaronus pārkaisa ar sāli, pipariem, citrona gabaliņiem, pārslaka ar olīveļļu, visu samaisa. Novieto porciju šķīvjos, virsū novieto garneles, bagātīgi pārkaisa ar parmezānu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Zivju ēdieni, Makaroni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...