Makaroni ar malto gaļu un baziliku Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • makaroni,
  • maltā gaļa,
  • 1–2 sīpoli,
  • 1–2 burkāni,
  • gabaliņš selerijas saknes,
  • 2–3 ķiploka daiviņas,
  • pusglāze vīna,
  • sāls un pipari pēc garšas,
  • taukvielas cepšanai,
  • dažas bazilika lapiņas.

Gatavošana:

1

Makaronus sālsūdenī izvāra pusgatavus. Sīpolus notīra un sagriež kubiņos. Burkānus un selerijas gabaliņu, nomizo, sarīvē uz rupjās sakņu rīves. ķiploka daiviņas nomizo.

2

Eļļā vai citās taukvielās apcep sīpolus, tiem pievieno burkānus un seleriju un arī apcep. Tad pieliek maltu gaļu, izmaisa, apcep, pielej vīnu un sautē, līdz tas ir iztvaikojis.

3

Pieliek klāt makaronus, izmaisa, pasautē, kamēr tie mīksti un pasniedz, rotājot ar bazilika lapiņām.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni, Makaroni