Cepti vistu šķiņķīši ar čili un vīnogām
Nepieciešams
8–10 vistu šķiņķīši
800 g vidēju...
Nepieciešams (4 porcijām):
Pēc ražotāja norādījumiem izvāra makaronus.
Ķiploka daiviņas nomizo, smalki sakapā. Sēnes notīra, sagriež gabaliņos. Saulē kaltētos tomātus sasmalcina.
Pannā izkausē sviestu, liek tajā sasmalcinātos ķiplokus, koriandra sēklas un apcep. Pievieno sēnes un turpina cept apmēram 10 minūtes. Pielej sojas mērci, pieliek saulē kaltētos tomātus, sezama sēklas, sāli un čili pārslas pēc garšas, tad iemaisa krēmsieru, ļauj uzmest burbuli un pēc tam iemaisa makaronus.
Pirms pasniegšanas vēl pārkaisa ar sezama sēklām.