Makaroni krēmsiera mērcē ar sēnēm un saulē kaltētiem tomātiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams (4 porcijām):

  • makaroni pēc izvēles,
  • 400 g šampinjonu (var izmantot arī citas sēnes),
  • 200 g krēmsiera,
  • nepilna glāze saulē kaltētu tomātu eļļā,
  • 15 g sviesta,
  • 3 ķiploka daiviņas,
  • 2–4 ēdamkarotes sojas mērces,
  • 3 ēdamkarotes sēklu un vēl nedaudz pārkaisīšanai pirms pasniegšanai,
  • 1 tējkarote saberztu koriandra sēklu,
  • šķipsna čili pārslu vai čili pulvera,
  • šķipsna sāls.

Gatavošana:

1

Pēc ražotāja norādījumiem izvāra makaronus.

2

Ķiploka daiviņas nomizo, smalki sakapā. Sēnes notīra, sagriež gabaliņos. Saulē kaltētos tomātus sasmalcina.

3

Pannā izkausē sviestu, liek tajā sasmalcinātos ķiplokus, koriandra sēklas un apcep. Pievieno sēnes un turpina cept apmēram 10 minūtes. Pielej sojas mērci, pieliek saulē kaltētos tomātus, sezama sēklas, sāli un čili pārslas pēc garšas, tad iemaisa krēmsieru, ļauj uzmest burbuli un pēc tam iemaisa makaronus.

4

Pirms pasniegšanas vēl pārkaisa ar sezama sēklām.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Sēņu ēdieni, Makaroni