Makaronu sacepums ar gaļu un kukurūzu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Receptē makaronu vietā var izmantot arī lazanjas plāksnes un tad pildījumu likt pa kārtām.

Nepieciešams:

  • 300 g makaronu pēc izvēles,
  • 200 g cūkgaļas karbonādes vai kāds kūpinājums,
  • 1 sīpols,
  • 2 olas,
  • kārba konservētas kukurūzas,
  • 1 tējkarote sāls,
  • garšvielas pēc izvēles,
  • 150 g siera.

Gatavošana:

1

Novāra makaronus, kā to norādījis ražotājs uz iepakojuma. Kamēr vārās makaroni, sagatavo visu sacepumam – nomizotu sīpolu sagriež smalkos gabaliņos, to pašu dara ar gaļu. Kukurūzai nokāš šķidrumu. Olas sakuļ un sajauc ar garšvielām. Sarīvē sieru.

2

Pannā sakarsē eļļu. Tajā uz lēnas uguns apcep sīpolu, līdz gabaliņi kļuvuši caurspīdīgi, tad pievieno gaļu un nedaudz apcep. Noliek malā atdzist.

3

Ar kādu taukvielu iesmērē cepamo trauku, izbārsta makaronus un virs tiem liek gaļu ar sīpoliem un kukurūzu. Visu samaisa un pārlej ar sakultu olu.

4

Sacepumu liek cepeškrāsnī 180 °C temperatūrā un cep aptuveni 30 minūtes, līdz ir gandrīz gatavs. Izņem veidni, pārkaisa sieru un liek cepties, līdz siers izkusis un kļuvis zeltaini brūns.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Sacepumi, Makaroni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...