Ar dārzeņiem un sieru pildīta vistas fileja

Kokosriekstu pienā sautēta menca 

Paelja ar citronu, vistu un jūras veltēm 

Vistas karbonāde austrāliešu gaumē 

Biskvīta pankūkas 

Maltas gaļas rulete ar sēnēm un dārzeņiem 

Brieža gaļas gulašs 

Cūkgaļas gulašs ar kartupeļiem un burkāniem 

Vistu stilbiņi jogurta un garšvielu marinādē 

Garšvielu marinādē ceptas ribiņas 

Marinēta vista 

Kraukšķīgā medus vista 

Boloņas mērce 

Bešamela mērce 

Klasiskā lazanja ar spinātiem 

Kartupeļu un sakņu selerijas pankūkas ar kūpinātu lasi 

Makaronu ēdiens «Carbonara» krēmīgā mērcē 

Cepeškrāsnī cepta makrele 

Cepeškrāsnī šķēlēs cepti kartupeļi 

Kartupeļu, maltās gaļas un dārzeņu sacepums 

Sāļā rulete ar gaļas un sēņu pildījumu 

Biešu un pupiņu veģetārie burgeri 

Grūbu putra ar šampinjoniem, zaļajiem zirnīšiem un papriku 

Lēcu kotletes 

Turku zirņi ar vistu kājiņām un tomātiem 

Cūku ribiņas vācu gaumē 

Klasiskā Vīnes šnicele 

Melleņu pankūkas amerikāņu gaumē ar medu 

Zivs čili un krējuma mērcē 

Zivju un kartupeļu sacepums 

Risoto ar jūras veltēm 

Paelja ar astoņkājiem un garnelēm 

Bifšteks ar mērci japāņu gaumē 

Vistu pusspārniņi ar medu un sinepēm 

Gaļas bumbiņas Austrumu gaumē 

Dārzeņu sautējums pie gaļas vai zivs 

Cūkgaļas šnicele ar ceptiem šampinjoniem 

Vistas stilbiņi krēmīgā ķiploku mērcē 

Vista indiešu gaumē 

Ātrais vistas plovs ar dārzeņiem 

Kišs ar bekonu un ķirštomātiem 

Cepts lasis ar baltajiem pipariem un krustnagliņām 

Laša steiks ar apelsīniem 

Zivs ar dārzeņiem cepamajā maisā 

Zivs karija mērcē ar zaļumiem 

Makaroni ar garnelēm un citronu 

Garneles ar brokoļiem, lociņiem un sezama sēkliņām 

Grilētas jēra ribiņas 

Ribiņas medus un ingvera marinādē 

Kotletes ar zaļumu piedevu 

Vistas gaļas tefteļi krējuma mērcē 

Vistas fileja ingvera marinādē 

Baltvīnā ar olīvām cepta vista 

Vistas spārniņi ar karameļu mērci vjetnamiešu gaumē 

Vistas spārniņi malaiziešu gaumē 

Pikantie «hoi sin» vistas spārniņi 

Krāsnī ceptas vistu kājas ar vārītiem kartupeļiem un svaigām dillēm 

Vistas karijs ar mango un turku zirņiem 

Vistu akniņas sīpolu un burkānu krējuma mērcē 

Makaroni ar baklažāniem tomātu mērcē 

Risoto ar sparģeļiem un fenheli 

Ar ķirštomātiem un sieru pildīti šampinjoni 

Uz iesma cepti dārzeņi ar avokado mērci 

Vistas rulete ar spinātiem 

Vistas rulete ar olīvām 

Cukīni nūdeles ar ķirštomātiem un fetu 

Kabaču un konservētas kukurūzas plācenīši 

Kartupeļu biezenis ar spinātiem 

Cepeškrāsnī cepti dārzeņi 

Kartupeļu čipsi uz iesmiņiem 

Nūdeles ar vistu un zaļajiem zirnīšiem krēmsiera mērcē 

Kartupeļu pankūkas ar sieru 

Cepti jaunie kartupeļi ar sīpoliem 

Jaunie kartupeļi ar sieru 

Vārīti jaunie kartupeļi ar sviestu, dillēm un ķiplokiem 

Cepeškrāsnī cepti jaunie kartupeļi 

Zivju kotletes taizemiešu gaumē 

Cepešpannas ēdiens – vistas krūtiņas ar kabačiem 

Grila iesmiņi ar kabačiem un vistas fileju 

Kabaču lazanja 

Kraukšķīgie kabaču salmiņi ar jogurta mērci 

Bērnības klasika – burkānu un zaļo zirnīšu sautējums 

Nūdeles ar pesto un zaļajiem zirnīšiem 

Pikšas kotletes 

Citronos marinēta vistas fileja 

Ziedkāpostu un tomātu sacepums 

Tex-mex sacepums 

Garneles tomātu–kokosriekstu mērcē ar kariju un kurkumu 

Liellopu gaļas tefteļi tomātu mērcē 

Dolmas ar jēra gaļu 

Cepta paprika ar siera un valriekstu pildījumu 

Kartupeļu sacepums ar malto gaļu un zaļajiem zirnīšiem. 

Ceptas baklažānu pusītes ar mocarellu un tomātiem 

Cepeškrāsnī ceptas kotletes ar dārzeņiem 

Folijā cepta vista bekona mētelītī 

Brokoļu un siera sacepums 

Cūku pupas ar mencu 

Cūku pupas zemnieku gaumē 

Cūku pupas ar bekonu un sīpoliem 

Sviestā cepti apvārīti kāposti 

Uz iesma cepta vistas fileja ar pupiņu salātiem 

Cūkgaļas marināde 

Vista saldskābā mērcē 

Vistas fileja ingvera marinādē 

Sivēna fileja sinepju mērcē ar sīpoliem un sēnēm 

Marinētas BBQ cūkas ribiņas 

Ar lasi pildīti kartupeļi 

Ar šķiņķi pildīti kartupeļi 

Ar sēnēm pildīti kartupeļi 

Ar sieru un spinātiem pildīti lielie gliemežvāki 

Makaronu un ķirbju biezeņa sacepums ar kabaču–siera mētelīti 

Makaroni ar vistu un brokoļiem 

Ratatujs, tradicionālais franču dārzeņu sautējums 

Briseles kāposti ar bekonu 

Maltā gaļa ar rožkāpostiem siera mētelītī 

Brieža steiks ar dārzeņu piedevām 

Brieža steiks ar ogu mērci 

Brieža sāna cepetis svētkiem 

Garšaugos cepta vista ar kartupeļiem 

Tītara cepetis 

Cūkgaļas cepetis sojas un apelsīnu marinādē 

Cūkas karbonāde folijā 

Cūkas karbonāde cepamajā maisā 

Sulīgā karbonāde karstajā marinādē 

Klasiskā cūkas karbonāde 

Ar ķiplokiem cepta karbonāde 

Ar vīna piedevu tvaicēts lasis 

Medus marinādē gatavots lasis 

Ar dārzeņiem un ciedru riekstiem cepts lasis 

Ķirbju lazanja 

Medū un apelsīnu sulā glazēti burkāni 

Krāsnī cepti kartupeļi 

Ziemassvētku noskaņās cepti sakņu dārzeņi 

Kartupeļu sacepums ar rozmarīnu 

Kartupeļu biezenis ar ceptiem sīpoliem un šampinjoniem 

Sīpolu sacepums 

Kāpostu tīteņi 

Tītara ruletes ar žāvētiem augļiem 

Grilētu dārzeņu un brūno rīsu salāti 

Olu nūdeles ar garnelēm 

Vista ar rīsu nūdelēm terijaki mērcē 

Makaronu un šampinjonu sacepums ar sieru 

Maltās gaļas un spageti sacepums 

Makaronu un laša sacepums ar zaļajiem zirnīšiem 

Krēmīgais makaronu sacepums ar spinātiem 

Makaronu sacepums ar gaļu un kukurūzu 

Kartupeļu pankūkas ar ābolu piedevu 

Kartupeļu pankūkas ar cauraudzīti 

Kartupeļu pankūkas ar laša gabaliņiem 

Kartupeļu pankūkas ar biešu piedevu 

Kartupeļu pankūkas ar sieru 

Makaroni ar malto gaļu un baziliku 

Citronu un timiāna marinādē cepta mencas fileja 

Maisā cepta zivs ar dārzeņiem 

Apelsīnos un medū grilēts lasis 

Dorada ar pesto un citronu pildījumu 

Brokoļu un laša sacepums 

Ātrais ķirbju sautējums ar vistu un papriku 

Krēmīgais risoto ar ķirbi 

Garšaugu eļļā ceptas ķirbju šķēles 

Veģetārie kāpostu tīteņi 

Kāpostu plācenīši 

Kāpostu pankūkas kefīra mīklā 

Skābu kāpostu un cūkgaļas sautējums 

Glazēti jaunie kartupeļi 

Grilēts lasis ar laima sviestu 

Grilēta skumbrija ar diļļu mērci 

Klasiskais risoto ar dārzeņiem 

Vistas fileja ar gailenēm 

BBQ marinādē ceptas vistu krūtiņas 

Krējuma remulāde ar zaļumiem 

Cūkgaļas pavēdere ingvera glazūrā 

Marinēta vista arābu gaumē 

Polenta ar ceptām sēnēm 

Cepeškrāsnī ceptas tītara gaļas bumbiņas ar garšaugiem 

Kotlešu pamatrecepte 

Īstenās kotletes 

Pīle ar augļu pildījumu 

Tītara krūtiņa ar bekonu un citrusaugļiem 

Tītara gaļa ar ķiplokiem un sīpoliem 

Paprika ar kartupeļu un čorizo desas pildījumu 

Paprika ar malto gaļu un rīsiem krējuma–tomātu mērcē 

Tomāti ar maltās gaļas pildījumu 

Sātīgais kartupeļu–tomātu sacepums ar vistu un sieru 

Jaunie kartupeļi folijā 

Kraukšķīgi jaunie kartupeļi ar rozmarīnu un ķiplokiem 

Kabaču sautējums ar malto gaļu un rīsiem 

Ātrais kabaču sacepums ar parmezānu 

Ar gaļu un rīsiem pildīti kabači 

Kabaču pankūkas 

Sulīga zivs folijā ar diļļu pesto 

Pikantais burgers ar baklažāniem un kazas sieru 

Burgers ar kāpostu salātiem un krāsnī ceptiem frī kartupeļiem ar ķimenēm 

Cūkgaļas medaljoni ar gaileņu mērci 

Kartupeļu sacepums ar gailenēm un vistas gaļu 

Dārzeņu biezzupa ar kausēto sieru un gailenēm 

Ceptas gailenes ar kabačiem un makaroniem 

Zaļo zirnīšu pesto 

Dārzeņu sacepums ar sieru 

Ar šampinjoniem un kuskusu pildīta paprika 

Vistas iesmiņi ar dārzeņiem 

Kartupeļu biezenis ar spinātiem 

Kartupeļu biezeņa kroketes 

Sātīgais kartupeļu un maltās gaļas sacepums 

Ziedkāpostu biezenis 

Saldo kartupeļu biezenis 

Kvinojas–dārzeņu plācenīši 

Spageti ar sojas mērci un garnelēm 

Spageti ķirbju mērcē ar ceptu bekonu 

Apelsīnu sulā sutināti kāposti 

Vistas gaļas šašliks apelsīnu sulas marinādē 

Apelsīnu–ķiploku glazūrā cepti vistu stilbiņi 

Biezpiena plācenīši ar rozīnēm 

Kabaču un kukurūzas plācenīši 

Kraukšķīgie dārzeņu plācenīši 

Panēta zivs ar tartara mērci 

Pikšas fileja Vidusjūras gaumē 

Zivs plācenīši rīvmaizes panējumā 

Cepta vistas fileja ar Fajita garšvielām 

Cepta vistas fileja ar cukini, ananāsu un zilo sieru 

Cepta vistas fileja ar BBQ (barbekjū) mērci 

Vistas fileja ar pesto un mozarella sieru 

Paelja 3 gardās receptēs 

Kartupeļu vēdeklīši ar ķiploku sviestu un rozmarīnu 

Sviestā cepti ziedkāposti ar kariju 

Grilēts lasis ar karstiem kuskusa un dārzeņu salātiem 

Cepeškrāsnī cepta dorada ar citronu šķēlītēm 

Vistas fileja ar spinātu pildījumu 

Spageti krēmīgā spinātu mērcē 

Karbonādes ruletes ar žāvētiem augļiem 

Ceptas vistas krūtiņas apelsīnu marinādē 

Sulīgi ceptas ribiņas 

Pilngraudu makaroni ķirbju–siera mērcē 

Ābolu un kanēļa pankūkas 

Biezpiena plācenīši 

Pildīta vista ar pikantu kuskusu 

Tītara gaļas kotletes ar sieru pildījumā 

Vistas kājiņas apelsīnu glazūrā 

Vistas cepetis ar timiānu un citronu 

Vistas fileja rīvmaizē ar grilētiem dārzeņiem 

Tītara fileja saldajā krējumā ar šampinjoniem 

Ar risoto pildīts ķirbis 

Cepeškrāsnī terijaki mērcē grilēti dārzeņi 

Kvinojas un biešu plācenīši 

Krāsnī ceptas jaunās bietes ar zilo sieru 

Liellopu gaļas veltnītis ar mango sarkanvīna mērcē 

Vistas ruletes ar dārzeņiem un bekonu jogurta mērcē 

Sālī gatavota forele 

Krēmīgais biešu risoto 

Karijā cepti ķirbji 

Medū cepti burkāni 

Apvārīti un krāsnī ar citronu un garšaugiem cepti kartupeļi 

Gardais rudens sakņu sautējums 

Ar āboliem sautēta jaunlopu gaļa 

Penne ar saulē kaltētiem tomātiem un spinātiem 

Spageti ar parmezāna sieru un ķiplokiem 

Karbonāde ar apceptiem ābolu gabaliņiem 

Biezās ābolu pankūkas 

Sātīgais kartupeļu sacepums ar gailenēm un vistu 

Zivju kotletes ar sinepju mērci 

Lasis terijaki marinādē 

«Hercogienes kartupeļi» 

Kabaču un siera plācenīši 

Ar dārzeņiem un rīsiem pildīti tomāti 

Pīrāgs ar gailenēm un bekonu 

Tomātu un baklažānu sacepums ar sieru 

Pīles krūtiņa ar šalotes sīpolu biezeni, sparģeļiem un aveņu–timiāna mērci 

Cepts lasis apelsīnu un rozmarīna mērcē 

Pikšas kotletes ar čili, laimu un ingveru 

Fenheļa–puravu sacepums 

Fenheļa biezenis ar zaļumiem 

Makaronu sacepums ar tunci un dārzeņiem 

Pufīgās amerikāņu pankūkas 

Mazās rauga pankūkas ar ikriem 

Sulīgās ābolu–kanēļa pankūkas 

Zaļās spinātu pankūkas 

Pildīto pankūku mīkla 

Kartupeļu pica ar lasi un krēmsieru 

Krāsnī cepti kraukšķīgie kartupeļi 

Kraukšķīgie sakņaugu plācenīši 

Karamelizēti burkāni ar sezama sēklām 

Pildīti saldie kartupeļi ar bekonu 

Veselīgā pupiņu–burkānu mērce 

Kraukšķīgie vistu stilbiņi medus mērcē 

Cūkas ribiņas saldskābā mērcē 

Sātīgais kartupeļu sacepums ar sieru un ķiplokiem 

Sulīgā menca citronu marinādē 

Lasis sezama panējumā 

Tītara gaļas bumbiņas tomātu mērcē 

Medū un apelsīnos karamelizēts cūkgaļas cepetis 

Vistas cepetis ar āboliem un dzērvenēm 

Cūkgaļas karbonādes cepetis ar ābolu mērci 

Gruboto ar ķirbi un zaļajiem zirnīšiem 

Pildītas paprikas ar maltu tītara gaļu un grūbām 

Liellopu gaļas un burkānu sautējums 

Kartupeļu sacepums ar gaļu un kabačiem 

Kartupeļu šniceles ar sēņu mērci 

Viegli marinētas ceptas reņģes 

Cepampapīrā cepts lasis ar dārzeņiem 

Frī kartupeļi 

Gailenes ar krējuma mērci 

Kabaču, tomātu un baklažānu ratatujs 

Kabaču pankūkas ar sieru 

Makaroni ar kazas siera mērci un karamelizētu papriku 

Lasis ar apelsīniem 

Vistas fileja ar šampinjoniem un dārzeņiem 

Jūras asaris, pildīts ar fetas sieru un garšaugiem, ceptu tomātu salāti, zilo sīpolu marmelāde, citronu sviests. 

Sautēta jēra ciskas gaļa ar dārzeņiem, basmati rīsi, grauzdēta tomātu bagete 

Spageti ar zemesriekstu sviesta mērci 

Zivs karija mērcē 

Zivju sacepums ar rīsiem 

Makaroni sulīgā mērcē ar tomātiem un šķiņķi 

Grūbas ar diļļu pesto un piedevām 

Citāds biešu risoto 

Vista sierā 

Spinātu pankūkas ar lasi 

Turku zirņu humuss ar avokado 

Laša sacepums ar puraviem un spinātiem 

Tītara fileja lazdu riekstu mētelītī 

Sviestā cepti asari 

Turku zirņu un sīpolu falafeļa burgers 

Vistas čahohbili 

Biešu risoto 

Eļļā sautēta pīle 

Čili ar gaļu 

Steiks ar karsto piparu mērci 

Liellopu gaļa ar papriku un makaroniem krēmsiera mērcē 

Truša rulete ar kartupeļu biezeni, baravikām, sviesta pupiņām un puravu mērci 

Kartupeļu, brokoļu un zaļo zirnīšu biezenis 

Ar kaltētām baravikām pildītas vistas filejas bumbiņas 

Meža vimbas desa 

Mārtiņdienas gailis 

Grūbu un tomātu sautējums 

Makaronu sacepums ar ķirbju biezeni 

Gardie vistu spārniņi 

Zivju pirkstiņi rīvmaizē 

Vareņiki ar augļiem 

Kartupeļu vareņiki ar šķiņķi 

Vareņiki ar kartupeļiem un žāvētas gaļas mērci 

Cūkas stilba cepetis 

Steiks «Faxitos» 

Gatavojam humusu paši, 6 lieliskas receptes! 

Jēra gaļas un dārzeņu sautējums 

Fenheļa–puravu sacepums 

Aknu plāceņu kūka 

Tvaicēti pelmeņi vai vareņiki 

Tvaicēta vistas fileja ar dārzeņiem 

Tvaicēti dārzeņi un lasis ar citronu sulu 

Tvaicēti zivs filejas tīteņi 

Apvārīti un pēc tam tvaicēti rīsi 

Vistas stilbiņi terijaki marinādē 

Sulīgais tomātu risoto 

Makaroni saldā krējuma mērcē ar lasi 

Ar bulguru pildīti cepti cukini 

12 pikanti sēņu ēdieni 

Pildīti ķirbji 

Kūpināts sālīts speķis 

Kūpināta gaļas rulete 

15 populāras vistu spārniņu marinādes 

Krāsnī cepti kartupeļi ar sieru un piedevām 

Ķirbju ņoki 

Līdakas kotletes 

Kabaču «muciņas» 

Cepti panēti ziedkāposti 

Kabaču kārtojums 

Kartupeļu sacepums ar sēnēm 

Ceptas aknas ar āboliem 

Šašliks minerālūdens marināde 

Folijā cepti kartupeļi ar sīpoliem un bekonu 

Grilētu cukīni, tomātu un mocarellas siera kārtojums 

Folijā cepta pildīta dorada 

Cūkgaļas karbonāde ar kauliņu 

Liellopa gaļas antrekots 

Ceptas reņģes diļļu mētelī 

Makaroni «Norma» ar divēji gatavotiem baklažāniem 

Taljatelles nūdeles ar citronu un austerēm 

Pildīti puravu stublāji 

Baltvīnā cepta vista 

Pilsētas šašliks 

Grilēta jūras karūsa 

Pikantais teļa gaļas un dārzeņu sautējums 

Avīzē ietīta cepta siļķe 

Cālis tabakā 

Divēju kāpostu sacepums ar vistu un kvinoju 

Cepeškrāsnī cepti dārzeņi ar šampinjoniem 

Vistas fileja ar zilo sieru, olīvām un vīnogām 

Kannelloni ar tītara gaļu 

Zivs fileja alus mīklā 

Divēju gaļu gulašs 

Gulašs tumšajā alū 

Gulašs britu gaumē 

Jaunlopa gaļas sautējums ar žāvētām plūmēm un dārzeņiem 
