Ārkārtīgi vienkārši pagatavojams, bet tajā paša laikā sātīgs ēdiens. Var izmantot arī iepriekšējā dienā pāri palikušos makaronus. Tunča vietā var likt arī saceptu vistas gaļu vai sēnes.
Nepieciešams:
Sālsūdenī izvāra makaronus, līdz tie ir al dente, tas ir, vidiņā nedaudz cieti. Nolej ūdeni un liek atpakaļ katlā vai citā traukā.
Kamēr makaroni vārās, smalki sagriež papriku, bet, ja zaļie zirnīši ir saldēti, tos iepriekš atkausē.
Makaroniem pievieno papriku, zaļos zirnīšus un tunci, visu izmaisa. Masu liek veidnē, ko pēc tam var ievietot cepeškrāsnī.
Saldo krējumu sajauc ar olu, sinepēm, sāli un pipariem, lej pāri makaroniem ar dārzeņiem. Sieru sarīvē un pārkaisa pāri.
Liek līdz 190°C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 15 minūtes līdz siers ir izkusis. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.