Makaronu salāti ar garnelēm pēc aktivitātēm svaigā gaisā Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams

Salātiem:

  • 150 g «Dobeles dzirnavnieka» makaronu «Penne Rigate»,
  • 200 g vārītu, noskalotu turku zirņu,
  • puse dzeltenās paprikas,
  • 150 g nomazgātu un uz pusēm pārgrieztu ķirštomātu,
  • puse sagriezta garā gurķa,
  • 100 g uz pusēm pārgrieztu olīvu,
  • 200 g garneļu (ja saldētas, tad iepriekš atlaidina),
  • puse smalki sakapāta zilā sīpola,
  • dilles vai citi zaļumi.

Mērcei:

  • 3 ēdamkarotes bezpiedevu jogurta,
  • 1 ēdamkarote citrona sulas,
  • 1 tējkarote franču sinepju,
  • pētersīļi, dilles u.c. zaļumi pēc izvēles,
  • šķipsniņa sāls, malti melnie pipari.

Gatavošana:

1

Pagatavo makaronus atbilstoši norādei uz iepakojuma. Pēc pagatavošanas makaronus nokāš, noskalo aukstā ūdenī un liek lielā bļodā.

2

Makaroniem pievieno atlikušās salātu sastāvdaļas.

3

Atsevišķā bļodiņā liek visas mērces sastāvdaļas. Samaisa un pievieno makaroniem.

4

Salātus var baudīt uzreiz vai uzglabāt ledusskapī, lai pasniegtu vēlāk.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Zivju un jūras produktu

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...