Veģetārie kartupeļu salāti ar olām, sīpoliem un lociņiem
Nepieciešams:
500 g vārītu kartupeļu,
2–3 vārītas...
Svinību laikā mēs gatavojam tādas lietas, ko ikdienā, iespējams, tik bieži nelietojam. Ja svētkos esat pieraduši pagatavot krabju salātus vai arī rasolu, tad varbūt varat pamēģināt mainīt tradīcijas un pagatavot kaut ko mazliet savādāku, bet arī tikpat sātīgu – pastas salātus. Ļoti vienkārši!
Nepieciešams:
Mērcei:
Uzvāra un atdzesē makaronus. Sagriež kubiciņos papriku, avokado, tomātus.
Bļodā liek pilnībā atdzesētos makaronus, pievieno sagrieztos dārzeņus, kā arī tunci.
Sajauc visas mērces sastāvdaļas un pievieno salātiem. Visu viegli samaisa. Pārkaisa ar zaļumiem. Gatavs!